BUITENAARDSE BESCHAVING PDF

Buitenaardse beschaving. De planeet Iarga. 2 likes. Book. This first English edition was expanded from the original Dutch edition, Buitenaardse beschaving (‘Extraterrestrial Civilization’), with material added from its. All about Buitenaardse beschaving, de planeet Iarga by Stefan denaerde. LibraryThing is a cataloging and social networking site for booklovers.

Author: Nigrel Mirn
Country: Albania
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 7 August 2006
Pages: 371
PDF File Size: 20.13 Mb
ePub File Size: 3.62 Mb
ISBN: 940-1-58243-405-4
Downloads: 61685
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: JoJor

Op 15 november verscheen de 18e?

In verschijnt Buitenaardse beschaving voor het eerst en wordt direct een bestseller. De auteur beschrijft in het boek hoe bij toeval op een UFO stuit en vervolgens in contact komt met buitenaardse wezens, afkomstig van een planeet buiten ons zonnestelsel. Zij gunnen hem via computers en 3D-beelden een buitwnaardse in hun leefwereld.

Denaerde constateert verbijsterd hoe een zeer hoog sociaal niveau en verregaande technische kennis het leven bepalen op een planeet met meer dan inwoners per vierkante kilometer. Er bestaat echter geen hongersnood of armoede.

  HANDEL HALVORSEN PASSACAGLIA FOR CELLO AND VIOLIN PDF

Stefan Denaerde 40 jaar later » Frontier World

Iedereen heeft een huis en werk. Nu, meer dan veertig jaar buitenaarrdse, rijst dan ook de vraag: Kan de opgedane kennis ons helpen met het oplossen van armoede, hongersnood en de huidige economische crisis?

In het boek wordt o. Wij kunnen ons nu amper meer voorstellen dat we ons toen zoiets amper konden voorstellen.

De buitenaardse wezens waarmee Denaerde in contact komt Iarganen beschikten over tablets waarop informatie stond opgeslagen. Dit schrijft Denaerde in een tijd eind jaren 60 dat internet nog niet eens in de kinderschoenen stond en draadloze communicatie zich, unidirectioneel, beperkte tot radio en televisie.

Is er in nog zeer weinig over Denaerde te vinden op internet, de verwijzingen zijn 9 jaar later legio. Googelen op zijn naam levert vele treffers op en zelfs twee youtubefimpjes met een interview van ruim veertig jaar geleden. De complete film, die door de KRO op 19 augustus uitgezonde is, is eventueel ook in een hogere kwaliteit aan te schaffen.

  ARCHITETTURA BIOCLIMATICA PDF

Waarom zien we maar geen tekenen van buitenaards leven? | KIJK

Facebook Instagram Twitter Youtube Facebook. Volg ons Aanmelden nieuwsbrief. In de Ban van het Leven — Lucas Slager. De wereldcatastrofe in — Patrick Geryl.