ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF

Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Akilmaran Faekus
Country: Burundi
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 23 November 2015
Pages: 308
PDF File Size: 16.61 Mb
ePub File Size: 4.84 Mb
ISBN: 899-1-45193-236-8
Downloads: 18299
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Goltigal

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Pe de alta parte, potrivit art. Afla pana la ce data! Studiu de caz si solutia oferita de expert Ministrul Finantelor: Ti-a placut acest articol? Cum se declara in D calculul final?

Rezultatul fiscal negativ este pierdere fiscala. Se modifica depunerea unor declaratii de la 1 decembrie Care e tratamentul fiscal al veniturilor realizate de o persoana juridica romana din valorificarea titlurilor de participare?

Putem vinde acest autoturism, din fondul de marfa, fara sa fim nevoiti sa inregistram prin DITL de la un sector la altul? La stabilirea rezultatului fiscal se iau in calcul si elemente similare veniturilor si cheltuielilor precum si pierderile fiscale. Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata.

Contribuabilii care opteaza pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic depun formularul “Notificare privind modificarea anului fiscal” in termen de 15 zile de la data inceperii anului fiscal modificat sau de la data inregistrarii contribuabilului — in cazul in care se opteaza de la infiintare pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic.

  ICARO BFT PDF

Mai multe articole despre declaratii impozit pe profit.

Mai multe articole despre impozitul pe profit. Declaratia privind obligatiile de plata la foscale de stat se completeaza cu fisale programului de asistenta. Modificarea perioadei anului fiscal se comunica organelor fiscale competente astfel: Ce trebuie sa stie orice contabil la inceputul lui Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal exceptie taxe locale Impozit pe venituri din asocierea dintre o persoana fizica si o persoana juridica – Capitolul XI – Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal.

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

Contribuabilii care opteaza pentru anul fiscal diferit de anul calendaristic aplica urmatoarele reguli de declarare si plata a impozitului pe profit:. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Sunt de acord cu politica de cookie.

Zoom fiscal Impozit pe profit Cum efectuam ciscale aferenta reevaluarii? Nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:. Ce obligatii vor avea dupa aceasta data?

Institutiile de credit – persoane juridice romane si sucursalele din Romania ale institutiilor de credit – 22011 juridice straine – au obligatia de a declara si de a plati impozit pe fisclae anual, cu plati anticipate efectuate trimestrial. Clic aici si spune veclaratii ta! Impozitarea veniturilor din dividende in anul fuscale Monografii Contabile – conform Codului Fiscal Declararea veniturilor Neconcordanta in Declaratii: Contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor, a plantelor tehnice si a cartofului, pomicultura si viticultura au obligatia de a declara si de a plati impozitul pe profit anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

  DESPRE LUCRURI SIMPLE DE MIHAELA RADULESCU PDF

Scutire impozit pe profit. Depunerea electronica a declaratiilor fiscale Repartizare profit din anii precedenti. Mai multe articole despre formularul Urmeaza o alta intrebare dureroasa: Articole similare Acordarea de bunuri asociatului unic in schimbul dividendului.

O noua obligatie pentru persoanele fizice ce obtin venituri din activitati independente – Registrul de evidenta fiscala Conturi de trezorerie pentru plata contributiilor in Microintreprinderile in Mai multe articole despre calcul impozit pe profit.

Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)

In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se calculeaza ca diferenta intre veniturile si cheltuielile inregistrate conform reglementarilor contabile aplicabile, din care se scad veniturile neimpozabile si deducerile fiscale si la care se adauga cheltuielile nedeductibile. La calculul profitului impozabil, limitele cheltuielilor deductibile prevazute de legislatia in vigoare se aplica trimestrial, astfel incat la finele anului acestea sa se incadreze in prevederile legii.

Pentru stabilirea anului fiscal modificat acesti contribuabili aplica urmatoarele reguli:. Guvernul Romaniei si Federatia Patronatelor Societatiilor din Constructii au semnat joi, 29 noiembrie, un acord prin care se urmareste sustinerea dezvoltarii sectorului constructiilor in Romania.

Care e tratamentul fiscal? Cum procedam in ce priveste deductibilitatea provizionului?

Potrivit acordului aprobat prin memorandum, in sedinta solemna a Executivului, desfasurata la Alba Iulia, salariul minim brut din constructii va fi de 3.